Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jó ta láska... 3.část

12. 1. 2013

 Zase další školní den. Odhrnu peřinu a rychle spáchám raní hygienu. Obléknu na sebe džíny , triko, svetr a kabát. Vezmu si tašku a vyběhnu před dům, kde už čeká Ren a Gina. Dneska slavím patnácté narozeniny a vůbec nevím co dostanu od Rena. Gina to samozdřejmě ví, ale nechce mi to říct . Chytnu se nabízené ruky a vykročím směrem ke škole. Za ty dva roky jsem se s rodiči přestěhoval jen kousek od Rena. No dobře jeden dům od Rena. Naši mi pořídili psa a malou sestřičku, které je teď rok. 

"Haló Země volá zmrzlíka", volá na mě Gina.
"Hn"vydám ze sebe.
" Tak to je dobrý, já se tě tu ptám jestli se mnou půjdeš dneska do kina a ty tu přitop chytáš zajíce!", řekne naoko uraženě Gina. Pobaveně se na ni podívám.
" Promiň Gino ale... no...víš já chtěl být dneska s..." nedořeknu, když mě Gina přeruší. 
" Ty abys bez něj vytáhnul patu. Neboj Reník jde s náma", zazubí se na mě.
" Ale já už měl...", opět mě přeruší Gina.
" Řekla jsem, že jde taky ne?", podívá se na mě vražedně.
" To jo, ale....", řadši nechám větu nedokončenou, když uvidím Genin pohled. Doslova by mě nejradši přetrhla.
V šatně se od Rena odpojíme a jdeme do třídy chemie, kde se akorát srazíme s učitelem. Naštěstí je to pan učitel Itishia, který je třídním Rena. Rychle si sedneme s Genou do lavice a vyndáme si učebnice na chemii. 
" Tak třído sedněte si do dvojice budeme dělat pokusy", řekne a začne něco čmárat na tabuli. Chemii jsem nerozuměl už vůbec, i když je to ten lehčí předmět, ale já jsem ji vůbec nechápal. Za to Gina v ní exceluje. Má samé jedničky. Zapíšeme si cosi do sešitu a Gina se do toho rychle pustí. Nelíbí se mi, že v chemii musí za mě odvádět skoro všechnu práci. Ale já zase docela dobře rozumím japonštině takže jí v ní pomáhám. Gina rychle vyšvihne ruku a dá mi to opsat. Rychle si to opíšu. A děkovně kouknu na Ginu. Usměje se a ukáže vysledek učiteli. Kouknu se jen tak z okna a uvidím, že ren má tělocvik. I když je začátek jara vyšší ročníky mají už tělocvik venku. Zamávám Renovi a věnuji výklad hodině. Po škole jsem šel společně s Ginou domů. Ren měl až do dvou. Gina mě poslala domů, že si dáme sraz ve tři před kinem.  Oblék jsem si na sebe rifle a černou košili. Sešel jsem do kuchyně, kde se otáčela mamka a táťka si hrál s Keiko v obýváku. 
" Ahoj mami", pozdravil jsem ji a dal jí pusu na tvář.
" Ahoj zlato, kam jdeš, že jsi se tak vyfiknul?", zeptá se mě s úsměvem. 
" Jdu s Ginou a Renem do kina. Můžu?", zeptal jsem se a udělal jsem na ní psí oči.
" To víš že jo", usmála se," Jen se jdi rozloučit s Keiko a taťkou ju?" podívala se na mě a začala se zase plně věnovat vaření.
" Jo", usmál jsem se a vydal se do obýváku.
" Ahoj tati", usmál jsem se a vzal si Keiko do náruče.
" Ahoj Michi", usmál se táta a odešel za mamkou do kuchyně. Začal jsem si hrát s Keiko až do půl třetí. Pak jsem ji předal do náruče mamce a odešel si pro bundu.  Když jsem došel ke kinu už tam čekal Ren.
" Ahoj kde je Gina?", zeptám se a políbím ho.
" No to nevím. Jen mi dala rozkazy a vyšoupla mě z domu", řekl a chytl mě za ruku. Pche to ti tak budu věřit. Zatáhl mě do kina a nechal výběr filmu na mě. Koupil lístky a popcorn. V sále jsme si sedly zrovna, když začínala reklama. Vybral jsem film, který se jmenoval Jó ta láska. Vůbc jsem o tom filmu neslyšel. Nakonec se z toho vyklubala romantická komedie. Uprostřed filmu se mi chtělo hrozně na záchod. To víte vypít velkou kolu hned na začátku neni dobrej nápad. Vstal jsem a běžel k východu. Vyšel jsem ze sálu a zamířil na záchodky. Když jsem vykonal svou potřebu Chtěl jsem se vrátit do sálu  jenže.. víte já zapoměl, který sál to byl. Povzdechnu si a sednu si na gauč u patého sálu. Po dvaceti minutách z některého sálu vyběhl Ren a rozhlížel se po chodbě. Když mě uviděl jeho tvář se uvolnila. Přešel ke mně.
" Kde jsi byl?", zeptal se starostlivě a dal mi pusu na čelo.
" Na záchodě a pak jsem  zapoměl v jakém sálu jsem byly", řekl jsem a obejmul ho.
" Ty jsi trdlo viď", zasmál se," Pojd?", řekl a rozešel se k sálu.
" Nemohli bychom už jít?", zeptal jsem se. Ren se na mě zadíval a pak kývl.
" Jen minutku, potřebuju si zavolat" řekl a vyndal si mobil.  Podle hlasu osoby jsem poznal, že mluví s Ginou. Zaslech jsem něco co znělo jako: Přijdeme dřív, ale klidně to mohlo být: Připrav mi kříž. I když nevím na co by kříž potřeboval. Gina něco odsekla a zavěsila. 
" Můžeme" usmál se Ren a chytl mě za ruku. Vyšly jsme z kina směrem k nim domů. Najedno se Ren zastavil a vytáhl z kapsy bundy malou krabičku.
" Michi", řekl a já musel potlačovat smích, otevřel krabičku a vyndal stříbrný řetízek s tyrkysovým srdíčkem. Zapnul mi ho. Nevěděl jsem co říct. Otočil jsem tvář k Renovi. Zářivě se na mě usmál a chytl mě za ruku. Vytrhl jsem mu ji. Zmateně se na mě podíval. 
" Nepotřebuju dárky. Nepotřebuju oslavy", začal jsem a Ren posmutněl," Nemusím mít nic z toho co jste s Ginou nachystali. Já... Já potřebuju jenom tebe a to aby jsi mě miloval", řekl jsem a políbil jsem ho. Zkoprněle na mě hleděl.
" Zkrátka a jednoduše tě miluju", řekl jsem a znova se přitiskl k jeho rtům.
" Miluju tě" šeptal jsem dál.
" Já", začal," taky tě miluju ani nevíš jak moc", úlevně jsem vydechl a stiskl jeho ruku. 
" A co pro mě máte přichystaného?" zeptal jsem se.
" To uvidíš", řekl a otevřel branku. Musel jsem jít před ním. Otevřel hlavní dveře a postřčil mě dopředu. Zul jsem si boty a přešel ke schodišti, na kterém byly svíčky a rudé květy. Otočil jsem se na Rena, který stál za mnou. Šel jsem pomalu po schodech až k Renovi do pokoje. Otevřel a já uviděl tu jeho velkou postel, která se skoro prohýbala pod nánosem rudých květů. Otočil jsem se k Renovi, který mě obejmul okolo pasu.
" Miluju tě" , zašeptal a začal mě líbat.
" Taky tě miluju" řekl jsem a nohou zabouchl dveře. To co se za nimi odehrálo Vám nemusím ani říkat, protože si to doufám domyslíte. Nikdy nevíte co se může stát mezi Vámi a bretrem Vaší kamarádky.

THE END!
 
 
Michi
 
Ren
 
Gina
 
Akira
 
Kazue
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Niceee

Safi,19. 1. 2013 13:42

Vau tak to je asi konec co?? Moc se mi líbila jse fakt moc hezká a děj taky takže dííík :)

...

Lili,13. 1. 2013 21:17

krásne zakončenie super poviedky...veľmi sa mi páčila...už sa teším na ďalšie Tvoje dielo :)

=.=

Lolu,13. 1. 2013 9:25

Tak konečne tretí diel. Myslím, že sa ti táto jednorázovky podarila. Postavy sú moc krásne .... najviac sa mi páči Misaki a Ren ... ♥