Jdi na obsah Jdi na menu
 


Navždy

4. 2. 2013

 Naruto

Už zase. Překulím se na velké posteli a posadím se. Protřu znavené oči a vylezu z postele. Dnes už stejně neusnu. Nasadím si medailon, který jsem dostal od Sasukeho, když odcházel do bitvy se slovy, že se mi vrátí. Už je to týden a ani jedna zpráva. Sejdu do kuchyně a pustím se do snídaně. Naservíruji si vajíčka se slaninou a pomerančový džus. Pustím se do toho, ale ani ne po pěti minutách se ozve zvonek.
„ Ahoj Sakuro“, řeknu a vrátím se do kuchyně.
„ Ahoj, smutnějš si to říct už nemohl?“, řekne a naleje si džus.
„ Co chceš?!“, zavrčím.
„ No tak Naruto, zkus zase žít“, poplácá mě po rameni.
„ Já, ale nechci žít bez Sasukeho“, zavrčím a vyhodím vajíčka do koše. Sakura na mě jukne smutný pohledem a obejme mě.
„ Naruto. Sasuke se vrátí, ale ty koukej žít. Pojď s námi večer do klubu“, zamumlá a odtáhne se.
„ Díky Sakuro, ale nejdu“, řeknu a začnu smývat nádobí. Sakura mě chytne za ruku a otočí k sobě. Nebezpečně se na ni podívám a zavrčím. Cukne sebou, ale ruku mi nepustí.
„ Radši bys, si měla jít“, řeknu a dostrkám jí ke dveřím.
„ Ale…“, víc neslyším, protože zabouchnu dveře. Vyběhnu do ložnice a padnu na postel. Přitáhnu si kolena k břichu a rozpláču se. Tento týden už po sté. Za nedlouho usnu.
 
Sakura
Potom co mi Naruto zabouchne, před nosem, se rozeběhnu k Tsunade. Vrazím do kanceláře a posadím se na židli.
„ Sakuro!“, zaječí Tsunade a postaví se.
„ Jde o Naruta“, řeknu a smutně se na ni podívám.
„ Co se stalo?“, zeptá se a sedne si za stůl.
„ Probouzí se v něm démon. Musíme zavolat Sasukeho zpátky do vesnice“, zašeptám a se slzami v očích na ni pohlédnu.
„ Jak moc?“, zeptá se mě. Pohlédnu na ni
 „ Dobře nechám poslat pro Sasukeho“, povzdechne si a pošle posla.
 
Sasuke
Už týden tady dřepíme a čekáme na útok. Konečně se někdo mihne mezi stromy a před nás dosedne Neji.
„ Co se děje?“, zeptá se Lee.
„ Potřebuji mluvit se Sasukem“, řekne a já vstanu. Odejdeme stranou a Neji spustí.
„ Máš se vrátit do vesnice na příkaz Tsunade“, řekne a předá mi obálku.
„ Proč? Co se stalo?“, zeptám se a rozbalím obálku.
„ Jde o Naruta. On…“, nic víc nestačí říct. Tryskem se vydám, směr vesnice. Prosím Naruto, že jsi v pořádku. Proletím bránou, pozdravím Kakashiho a zachvíli už klepu na dveře našeho domu. Nikdo neotvírá. Zděsím se a potichu otevřu dveře. Prohledám všechny pokoje, až vejdu do ložnice. Otevřu dveře a to co tam uvidím, mě zděsí. Všude jsou rozházeně moje věci a Naruto mezi nimi. To, ale není to, co mě zděsilo. Narutova kůže je pokryta černými skvrnami. Přejdu k němu a políbím ho na čelo.
„ Sasuke“, vzdechne a zatřepotá víčky. Otevře oči.
„ Sasuke“, vykřikne a vrhne se mi kolem krku. Obejmu ho kolem pasu a natisknu na sebe. Začnu mu pusinkovat obličej. Podívám se na jeho ruce, které jsou beze skvrn. Usměju se a vezmu jeho tvář do dlaní.
„Chyběl jsi mi“, zašeptá.
„ Ty mě taky ani nevíš jak moc“, usměju se a hluboce ho políbím. Začne mi na polibek odpovídat a rozváže mi čelenku. Vyhrnu mu triko, které mu následně přetáhnu přes hlavu. Přejedu mu dlaněmi po břiše. Naruto mi zavzdychá do pusy a přetáhne mi triko přes hlavu. Odhrnu věci z postele a Naruta na ni položím. Polibky se přesunu na bříško.
 
Naruto
"Naruto, chci se s tebou milovat, můžu?" zašeptá mi do ucha.
,,Ano, Sasuke můžeš," zašeptám.
Jemně se usměje a začne mě líbat. Ruka mi přejíždí po bradavkách, které ztuhnou. Náhle ruce nahradí jazyk. Obkrouží bradavku a začne ji jemně sát. Rozkoší se prohnu, něco tak nádherného jsem nečekal. Rukama sjede na zadeček a začne mi sundávat kalhoty. Jazyk mezi tím doputuje k druhé bradavce, kde udělá to samé co s první. Zatím co, se věnuje, mým bradavkám začne mě připravovat.
Mokrým prstem vklouzne do mé dírky a začne s ním pohybovat. S hlasitým sténáním se vzepnu jeho ruce. V tom momentě do mě vklouzne druhý prst. To už trochu zabolí, ale téměř okamžitě bolest nahradí slast ještě větší. Po chvilce dráždění je ze mě vytáhne. Zaprotestuji, ale to už mě začne líbat a vnikat do mě něčím mnohem větším.
„Miláčku vím, že tě to musí bolet, jestli chceš tak přestaneme", zašeptá a začne ze mě vystupovat. Zavrčím a obmotám mu ruce kolem krku.
Chci, aby pokračoval a tak se pohnu. Ucítím jak, mnou projede neutuchající rozkoš a hlasitě zasténám.
Spíš ucítím, jak uvidím, že se Sasuke usměje, a začne se opatrně pochybovat. Vynáší mě, na vlnách rozkoše víš, a víš, až jsem si jistý, že umřu. V ten moment ucítím, jak do mě vyvrcholí a já začnu také stříkat. Vyklouzne ze mě. Vezme mě do náruče a přehodí přes nás deku.
„ Miluju tě“, zašeptá.
„ Miluju tě“, řeknu a položím mu hlavu na hruď.
„ Navždy tady budu pro tebe“, zašeptá a otevře medailonek, který jsem celou dobu měl na krku. Vypadne z něj prstýnek. Sasuke mi ho navleče na prst a políbí mě na klouby na ruce.
„ Naruto vezeš si mě?“, zašeptá a podívá se na mě.
„ Ano, ano, ano“, zasměju se šťastně a políbím ho.
„ Navždy“, zašeptá Sasuke a upraví so mě v náručí.
„ Navždy“, řeknu a s pocitem, že už mám Sasukeho doma usnu.
O měsíc později
Já, Sasuke Uchiha
odevzdávám se tobě, Naruto Uzumaki
a přijímám tě za manžela.
Slibuji ti věrnost v časech dobrých i zlých,
ve zdraví i nemoci,
v hojnosti i nedostatku.
Chci tě milovat a ctít po celý svůj život,
dokud nás smrt nerozdělí.
„ Ano“, řekne blonďáček a chytne Sasukeho ruku. Sasuke ho obejme a vášnivě Naruta políbí.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odpovědi na: ....,*o*,♥♥♥

Abby,5. 2. 2013 15:57

Holky bylo to krátký, protože Daiki po nás chtěl jen tři stránky ve wordu. Jako kapitolovka mě to napadlo, ale musela bych přijít na další dílky, takže uvidím, kdyžtak by se to přidávalo jen málokdy a děj bych asi hóódně dávala do Yaoi, aby bylo vzrůšo =DDD

....

Moony,5. 2. 2013 15:52

práve som narazila na Tvoj blog a nemôžeme prestať žasnúť. Toto je moc pekné a do SONPU by si to poslať mala. Mohla by si z toho urobiť kapitolovku ... veľa krásne

*o*

ßella,5. 2. 2013 15:51

Bylo to moc napínavé, škoda že tak krátký. Lolu má pravdu určitě by to měla být kapitolovka =D Do té soutěže to pošli, jelikož to má opravdu nějakou cenu. Sice je to krátký, ale zase moc moc hezký.

♥♥♥

Lolu,5. 2. 2013 15:49

To bolo úžasné! Keby to bola kapitolovka tešila by som sa na ďalší diel =) Do tej súťaže to musíš poslať!! Dúfam, že budeš v prvej päťke