Jdi na obsah Jdi na menu
 


Psaníčka 3/3

9. 2. 2013
3.část
Nori
Podívám se na Hira a usměju se. Vyběhnu k sobě do pokoje, který je zelenožlutý. Padnu do postele a vytáhnu mobil. Žádná zpráva ani zmeškaný hovor. Povzdechnu si. Troy říkal, že zavolá. Smutně se odeberu do šatny, kde si vezmu osušky a vydám se do koupelny. Napustím si horkou vodu a vlezu si tam. Příjemně relaxuji, když mi někdo zaklepe na dveře.
„ Zlatíčko? Můžu?“, ozve se mamka. Houknu, že jo a potopím se pod vodu.
„ Tohle ti někdo nechal přede dveřmi“, řekne a podá mi pečlivě srolovaný papírek, převázaný zelenou stuhou.
„ Děkuju“ řeknu a převezmu papírek. Rozbalím ho a přečtu si vzkaz.
 

 
 
 
 
Jestli máš čas, tak v 19.00 hodin pod velkým dubem v parku.
 

 

 
 
 
 
Doufám a budu čekat, že přijdeš.
 

 

 
 
 
 
Troy
 

 

P.S.: Ve škole ti to slušelo
 

Podívám se na hodiny, které visí nad vanou. Šest hodin. Rychle, popadnu, osušky zabalím se a vyběhnu z koupelny do šatny. Hodím na sebe spodní prádlo a pustím se do vybírání věcí. Nakonec jsem si vybrala žluté džíny, bílé triko, zelenou košili a lehký kabát. Bylo 18.25! Rychle jsem si vlasy natočila a vytvořila tak lokýnky. Všechno jsem na sebe hodilo. Dala jsem si lehký make-up a obula si černé conversky. Zavolala jsem na mamku, že se do desíti vrátím a běžela do parku. Když jsem tam doběhla, bylo 18.59. Rychle jsem došla k dubu a posadila jsem se na lavičku a čekala. Čekala a čekala, ale Troy nikde. Rozhodla jsem se, že to byl jen blbý vtip a už jsem chtěla jít, když mi někdo zastoupil cestu.
„ Ahoj, promiň, že jdu tak pozdě“, promluví Troy a vytáhne žlutou růži.
„ To nevadí. Takže si věděl, že přijdu?“, zeptám se a převezmu růži.
„ Tušil jsem to“, usměje se a nabídne mi ruku. Chytnu se ho a nechám se vést.
„ Kam jdeme?“, zeptám se a zadívám se na Troye.
„ Dneska jsou slavnosti a v osm začíná ohňostroj. Tak jsem myslel, že by, jsme se šli kouknout“, usměje se.
„ Jasně“, řeknu nadšeně. Když jsme došli na místo, akorát začínali nosit petardy. Stoupneme si kousek dál a čekáme. Přesně v osm začne na obloze světelná show.
„ Nori“, zašeptá něžně Troy. Otočím se k němu. Vzápětí mám jeho rty na svých. Obejmu ho kolem ruku, stále svírající žlutou růži. Troy mě obejme kolem pasu a zapojí do polibku i jazyk. Tak vytrváme hodnou chvíli. Když polibek skončí, odtáhneme se od sebe bez dechu. Troy se zasměje a přitiskne mě k sobě. Tvář mu položím na hruď a obejmu ho.
 

 
PO ROCE

Hiro
Od té doby, co jsem s Renem, se, Miro, nikdy, nedostal na povrch. Prožíváme naší lásku naplno. Milujeme se každým dnem i nocí. Nikdy jsme se od sebe nehnuli na krok. Nori je s Troyem vlastně už taky rok. Najednou mě něčí ruce popadnou a skočí se mnou do vody.
„ Uááá! Co děláš?!“, zasměju se a obejmu Rena kolem krku a nohy mu obmotám kolem pasu.
„ No musím tě nějak probrat“, zasměje se a vysadí si mě na krk. Chytnu se ho a pokouším se shodit Nori, která je na Troyovi. Tak tomuhle říkám pravá láska!
THE END
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Lili,10. 2. 2013 14:28

super koniec...obaja našli svoje polovičky a sú šťastní...najlepšie je, že Hiro je už v poriadku :)...mám rada happy endy takže díky